keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kesäretken antia

Pieni kesäretkemme suuntautui tällä kertaa Tampereelle ja Espooseen. Retken pääkohde oli Espoon Tapiolassa sijaitseva Näyttelykeskus Weegee ja siellä oleva upea Futuro!


Ottaisin heti tällaisen omalle pihalleni, jos se olisi mahdollista! FUTURO on IHANA!!! Se on näytteillä yleisölle 16.9.2012 saakka. Weegeessä voi lisäksi tutustua viiteen eri museoon, joista mielenkiintoisin omasta mielestäni oli Helinä Rautavaaran museo. Näyttelykeskuksessa saa helposti kulumaan useita tunteja, koska nähtävää on todella paljon.

Matkalla kävimme Tampereella Vaarin varastolla. Vaarin varaston nettisivut ovat hyvät ja ajan tasalla, joten tarkistin jo etukäteen, mitä mielenkiintoista siellä on tarjolla. Tällä kertaa Polaris-sarjani täydentyi ihanalla kannulla:


Olen jo kauan etsinyt sopivia juomalaseja arkikäyttöön. Nyt hankin Oiva Toikan Pioni -sarjan korkeat lasit, joita oli myynnissä 10 kpl.


Nämä lasit ovat olleet tuotannossa 1980-1984. Monia muita Pioni -sarjan osia on tehty vielä 1990 -luvulla ja joitain vielä vuonna 2001. Tämä sarja on ollut hyvin suosittu ja sitä löytyykin nykyään helposti kirppareilta. Tusinan olisin hankkinut, jos olisi ollut tarjolla, joten paria lasia vielä kaipaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti