sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Bambua ja korvallisia kulhoja

Kauan kaipaamani Novitan Bambu-lanka on palannut kauppoihin! Bambu-lankahan oli aikanaan ominaisuuksiltaan ehdottomasti parasta tiskirättilankaa. Nyt tämän langan värikartta on melko pliisu. Kaikki värit ovat haalean vaaleita, eivät minun makuuni ollenkaan. Tiskiräteissä väri ei nyt onneksi ole kaikkein tärkein asia. Toivottavasti langan laatu on kuitenkin yhtä hyvä kuin aikaisemminkin!


Kahdesta 50 gramman kerästä sain neljä hyvän kokoista rättiä. Vaikka ainaoikean neulominen on puuduttavaa, se on osoittautunut toimivimmaksi tähän käyttöön. Tahrat lähtevät tiskipöydästä leikiten!

Kirppikseltä lähti mukaani vaihteeksi jotain uudempaa kotimaista tuotantoa. Olen joskus päättänyt, että sinä päivänä, kun Sami Rinteen mukeja tai kulhoja kirppiksellä vastaan tulee, niin ostan! Tässä ne nyt ovat:

 
Kolme käyttämätöntä "Rusakko" -kulhoa ja kuvassa takana oleva "To be or not to be" -kulho. Tosi löydöt!

5 kommenttia:

 1. Kiitos! Olen itsekin aivan pyörryksissä tästä löydöstä!

  VastaaPoista
 2. Miekin ostin tänään pari kerää tuota Bambua, tarkoitus kokeilla tiskirättejä. Niitä on kehuttu niin paljon. :)

  VastaaPoista
 3. Hei Serkku! Katsoin juuri läpi blogisi. Elät hyvin kiinnostavaa askartelu-, käsityöt- ja kirpputorilöydötelämää! Nuo Rusakko -kulhot ovat löytö. En ole eläissäni nähnyt noita ennen, mutta ne tosiaan hurmaavat. Toisena silmiini pomppasi erityisesti tekemäsi kalligrafiakello! Se on ihana! Koko tuo kalligrafian maailma on kiehtova: siinä sanat saavat jonkin uuden arvovallan. Helmikuisin terveisin, serkkusi Katriina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos serkkuseni! Olen odotellut sitä lausetta, jonka voisin sulle tekstata. Laita se mulle s-postilla, kun olet valinnut.

   Poista