lauantai 6. huhtikuuta 2013

Palat

Sain pari päivää sitten äidiltäni kauniin pienen Helena Tynellin Pala-maljakon. Tänään löysin suuremman samanlaisen kaupungin uusimmalta kirppikseltä! Pakkohan se oli ostaa, kun sattui vielä olemaan saman värinen!


Ihanan keväinen pari, eikö vain!

No, löydöt eivät lopu tähän! Aurinkopullokokoelmamme täydentyi tänään kirkkaalla 3/4 kokoisella pullolla! Nyt sarjasta puuttuu enää se kaikkein suurin. Niitä on tosi harvoin tarjolla, mutta uskon, että joskus se vastaan tulee ja löytämisen riemuhan tässä keräilyssä kaikkein mukavinta onkin!


Mukaamme lähti myös 1985 valmistettu Riihimäen lasin 75-vuotis juhlapullo alkuperäispakkauksessaan. Näitä pulloja on juhlavuonna valmistettu 2000 kappaletta.


Mennäkseni arkisempiin asioihin: kokeilin jälleen uutta lankaa tiskirätteihin, tällä kertaa sesonkilanka Violaa.


Violassa on peräti 85 prosenttia bambua, kun Novitan Bambu-nimisessä langassa on bambua vain 50 prosenttia. En ihan ymmärrä nimien logiikkaa... Yhdestä kerästä tuli vain yksi rätti, joten riittoisaa tämä lanka ei ole. Langassa on hauskoja nyppyjä, mutta ne asettuvat neuleeseen ihan oman mielensä mukaan, eikä langasta ainakaan minun taidoillani saa tasaista jälkeä muutenkaan. Toivottavasti se toimii kuitenkin rättinä riittävän hyvin!   

1 kommentti: