sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tästä se alkaa!

Tarvitaan neljä lavankaulusta ja jonkin verran vanhaa terassinlaudoitusta...


...lisäksi juurikangasta ja vanhoja sanomalehtiä sekä innokkaita apureita kärräämään multaa. Ja simsalabim, siinä se on: uusi kasvimaani!


Lehtisalaatin, persiljan, kehäkukkien ja porkkanoiden siemenet ovat jo maassa. Ruohosipulin ja kiinansipulin alut otin vanhalta kasvimaalta tarkasti niin, ettei palaakaan villiheinän juurakkoa tullut mukaan. Porkkanoille lava on ehkä liian matala, mutta yritän silti niitäkin viljellä, kasvakoot vaikka lyhyiksi ja pulleiksi! Hankin myös uudet mansikantaimet, Polkaa ja Lumotarta, joka olikin ihan uusi tuttavuus. Lavoissa on tilaa vielä kesäkurpitsoille ja avomaankurkuille. Muuta näihin ei sitten mahdukaan.


Käväisin eilen Kauhavalla pitkästä aikaa. Kilokankaan mahtavista kangasvalikoimista lähes pökertyneenä hankin tunikakankaan, johon pitäisi nyt löytää sopiva kaava. Kävin myös Tuulia design -myymälässä ja ostin Esteri-kaulakorun tarvikepaketin. Korussa olisi tarkoitus pujottaa puuhelmiä Esteri -ontelokuteen sisään ja kiiltävät välihelmet kuteen päälle. No, tämähän ei kertakaikkiaan meikäläiseltä onnistunut, en saanut millään puuhelmiä mahtumaan ontelokuteeseen, joten lopulta pujotin kaikki helmet kuteen päälle. Hetken tuumattuani tulin siihen tulokseen, että tämähän on ihan hyvä näinkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti