perjantai 10. heinäkuuta 2015

Tangomarkkinatunnelmissa

Sain lahjaksi vyyhdin valkoista mini-ontelokudetta. Kuteen mukana tuli myös maton ohje, mutta ohjeessa ei ollut ollenkaan kuvaa siitä, minkälainen matto on kyseessä. Niinpä aloin vain virkata! Hyvin pian selvisi, että kyseessä on muunnelma tutusta Juhannusruusu-matosta.


Olen aina virkannut matot trikookuteesta, mutta nyt totesin, että ontelokude on valtavan paljon kevyempää virkata. Tätä käytän jatkossakin, vaikka ontelokude onkin hinnaltaan paljon trikookudetta kalliimpaa. Olen sitä mieltä, että maton pitää olla tykky. Ontelokuteesta virkaten lopputulos on jotenkin löysempää, joten kannattaa käyttää tavallista pienempää koukkua.

Käväisin pari viikkoa sitten pääkaupungissa. Hakaniemen torin ihanan aurinkoisella kirppiksellä vastaan tuli Pertti Palmrothin strutsinnahkalaukku. Myyjä luopui siitä aivan pilkkahintaan! Tästä tuli heti lempparilaukkuni!Kirpparilta löysin myös hienon kruunun Tangomarkkinoiden kunniaksi:


No, en sentään tarkoittanut sovittaa tätä omaan päähäni. Olen suunnitellut kivikkopuutarhan rakentamista ja ajattelin sijoittaa kruunun ison kiven päälle kukkameren keskelle. Oletan, että tämä vaalea kruunu saa rustiikin ruosteen yllensä, kun pidän sitä jonkin aikaa sateessa. Ruosteisena se istuu mielestäni paremmin puutarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti