torstai 15. lokakuuta 2015

Paperipitsiä

Aiku-näpissä on alkusyksyn ajan ollut aiheena paperista tehdyt lampunvarjostimet. Innostuin tekemään kaksi varjostinta, jotka sain valmiiksi viime viikolla. Esittelen ne, kunhan saan varjostimet kuvattua. Paperinarua jäi vielä sen verran, että virkkasin aikani kuluksi metallirenkaaseen pitsisen ikkunakoristeen.


Kaarakasta saamaani ohjetta jouduin vähän soveltamaan, kun vanha rengas ei ollutkaan aivan oikean kokoinen. Ikkunakoristeeksi tarkoitettu pitsi päätyi meillä seinäkoristeeksi!

Viikonloppuna oli jälleen antiikkimessut. Tiedätte kyllä, kuinka siinä taas kävi... Tällä kertaa ostin kyllä vaan ihan edullisia juttuja... :-)


Hankin pienen Kuningattaren kruunun. En ollut koskaan aiemmin nähnyt tätä kokoa. Meillä on siis ennestään samanlainen keltainen ja vihreä suuri kulho.

Samalla myyjällä oli muutakin silmääni miellyttävää:Näitä vanhoja tarjoilulautasia voisin hankkia vaikka kuinka monta! Tämä yksilö oli täydellinen!

Näiden lisäksi saman myyjän pöydästä meille lähti vielä neljä Pioni-sarjan juomalasia. Paljon hyvää tavaraa oli jälleen myynnissä, mutta muuhun en tällä kertaa sortunut!

1 kommentti:

  1. Kauniita tavaroita! En edes mennyt koko antiikkimessuille, kun täytyy elää hieman sääästellen. Kaunis on tuo virkkaus.

    VastaaPoista