perjantai 11. marraskuuta 2016

Syysvaatetta

Eurokankaan läpi ei pitäisi kävellä, ellei oikeasti tarvitse uutta vaatetta. Jokin aika sitten iskin silmäni pakalla olevaan printtikankaaseen, eikä muu auttanut, kuin ostaa siitä pala!


Kankaan kuvissa on koruja, helmiä, nappeja ja kukkia sikin sokin. On hyvä ja paksu laatu vilpoisemmillekin ilmoille! Olen käyttänyt tunikaa nyt muutaman viikon ja kangas tuntuu edelleen mukavalta ja laadukkaalta.

Lumi on jo asettunut taloksi meidänkin leveysasteillemme, mutta sen verran vielä palaan kuluneeseen kesään, että laitan tähän muistiin jättiauringonkukkakasvatukseni tulokset. Kukkia oli tänä vuonna neljä kappaletta ja lopulliset pituudet olivat 233 cm, 347 cm, 372 cm ja 382 cm. Rikoin siis oman ennätykseni! Sen sijaan kukkien siemenosan läpimitta ei tänä vuonna kasvanut kovin suureksi, suurin oli 28 cm, joka ei yltänyt lähellekään viimevuotista ennätystä. Tällä kertaa mm. korkein kasvi teki useita kukkia, eikä vain yhtä suurta. Jättikukkien kasvatus on mukavaa ja siemeniä on paljon, joten harrastus jatkuu! Vaikka tilaa olisi, en halua kasvattaa kovin monta kukkaa kesässä, koska näin suuret yksilöt tarvitsevat vettä ja ravinteita päivittäin, kuivina ja aurinkoisina päivinä useastikin. Kesällä pitää ehtiä niin paljon muutakin!


3 kommenttia:

  1. Sinulla on hyvä maku:) kangas on todellakin kiva:)

    VastaaPoista
  2. Hieno tunika, kauniin kankaankin olet siihen löytänyt :)

    VastaaPoista