tiistai 14. marraskuuta 2017

Valotähti

DIY-kurssi jatkui valoteemalla. Päädyin valmistamaan keskikokoisen valotähden. Tähti oli puuvalmis, joten aloitin maalaamalla puuosat kahteen kertaan valkoisella maalilla. Sen jälkeen liima-vesi -seokseen kastetut paperinarut kieputettiin mahdollisimman tasaisesti tähden ympärille. Liiman kuivuttua pujotin valonauhan tähden sisään ja homma oli valmis. Helppo juttu, kun kaikki tarvikkeet olivat Kaarakassa valmiina! Tähti saa nyt loistaa talven ajan takkahuoneen seinällä, mutta lopullinen paikka taitaa löytyä ensi kesänä mökin pimeimmästä nurkasta. Tämä kurssi ei varsinaisesti kuulunut Aiku-näppiin, mutta saan laskea nämä tunnit valinnaisiin opintoihin. Nyt olen käsittääkseni kerännyt kaikki vaadittavat valinnaiset tunnit. Täytyypä vielä tarkistaa tilanne opelta.


Viime postaukseni jälkeen ystävän ystävä otti yhteyttä ja kertoi omistavansa jonkin verran hänelle turhia Krokus -sarjan osia. Niinpä teimme treffit kaupungille ja astiat vaihtoivat omistajaa!


Hankin kaksi tarjoilukulhoa, suuren tarjoilulautasen sekä kolme pientä pullalautasta. Kaikki osat ovat hyväkuntoisia ja lähes käyttämättömän näköisiä. Kiitos Sari! Tiedän, että varastoistasi löytyy monenlaista muutakin, joten kaupat eivät varmaankaan jää tähän! :-)

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana tähti!! Kyllä olet taitava❤ Kauniita astioita! Mukavaa viikkoa❤

    VastaaPoista
  2. Kaunis tähti! Astiat ovat kauniit. Luulen, että sinulla on aika paljon kauniita astioita!

    VastaaPoista