perjantai 26. heinäkuuta 2024

Jujunaa ja unikkoja

Olen kovasti ihastunut Jujunan kaavoihin, joita julkaistaan jokaisessa Suuri Käsityö -lehdessä. Ne tuntuvat jotenkin mukavasti olevan kuin itselle tehtyjä. 😉 Lehdestä nro 9/2023 löytyi tämä kaava.




Tunikassa on korkea kaulus ja siinä nauhat. Lisäksi sivuissa on reilut taskut ja kiristysnauhat, joilla tunikaa saa lyhennettyä tai pidennettyä mieltymyksen mukaan. Mukava arkivaate moneen menoon!

Puutarhakuulumisia en ole päivittänyt vielä koko kesänä. Kukat ovat nyt parhaimmillaan ja puutarhassa kuluisi aika vaikka aamusta iltaan. Tänä vuonna kylvin useita erilaisia unikoita, joiden monimuotoisuutta oli ihan pakko ikuistaa. Yksi siemenpussi yllätti iloisesti!







En tiedä, ovatko siemenet menneet sekaisin, koska mielestäni kylvin tähän kohtaan pioniunikkoa. Siemenpussin kuvan perusteella kaikki kukat olivat kutakuinkin samanlaisia hörhelöitä, vain hieman eri sävyisiä. Kuitenkin lopputulos on näin upea erimuotoisten kukkien kirjo! En valita, kyllä kelpaa! 

4 kommenttia:

  1. Oi, upeita unikoita!!!
    Tunikassa on kivoja yksityiskohtia.

    VastaaPoista
  2. Katselin tänään eilen tulleen Suuri Käsityö-lehden malleja. Itse en ole tainnut tehdä Jujuna -malleista vielä mitään, mutta ovat kuulemma kovin suosittuja. Tuossa tunikassa on kivat yksityiskohdat! Ja kukkapenkkisi on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella lämpimästi suosittelen tutustumaan Jujunan malleihin!

      Poista