lauantai 18. lokakuuta 2014

Uusi talvitakkini

Olen jo kauan suunnitellut tekeväni itselleni uuden, jotenkin vähän erilaisen takin. Nyt sain ideanpalaset viimein kohdilleen ja ajatuksen juoksemaan! Käytettävissä oli muutama Annalan huonekalukankaanpala, sekä filttimäinen kangas Eurokankaasta. Omasta varastosta löytyi neljä suurta mustaa nappia ja kun viidettä ei ollut, virkkasin päällyksen yhteen suurempaan nappiin. Anilliini nappi kaipasi sitten tietenkin kavereita, joten tein sinne tänne muutaman iloisen pilkun!Vuorikangaskin löytyi omasta kaapista, joten takin hinnaksi tuli lopulta alle 35 euroa. Kuvat hieman muuttavat takin väriä, mitään sinertävää siinä ei todellisuudessa ole, vain valkoista, mustaa ja harmaata. Nyt odottelen sitten ilmojen kylmenemistä, että saan testata, tarkeneeko tällä takilla. Tein siitä kyllä niin väljän, että villatakki mahtuu tarvittaessa väliin!

4 kommenttia:

 1. UPEA! Vaadin välittömästi sinulle kylmiä ilmoja, että pääset tuon komeuden kanssa kylille heilumaan! Kaikki osaset kauniita ja sopivat niin täydellisesti toisiinsa. Pinkki piristys on se viimeinen silaus.

  VastaaPoista
 2. On meinaan upee luomus, ei varmaan tuu yhtää samanlaista vastaa, kuinkas siul ideat noin hyrrääki:) onks siulki luomisvimma...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marle ja Anni mukavista kommenteistanne! Takkia on nyt muutama päivä testattu ja tuntuu olevan käyttökelpoinen!

  VastaaPoista
 4. Ihana takki. Persoonallinen. Kyllä sen kanssa kelpaa tepastella pakkasessa.

  VastaaPoista