lauantai 24. maaliskuuta 2012

Vino huivi

Kuluneen viikon illat ovat kuluneet mukavasti tämän Moda -lehdessä 4/2011 olleen tosi mielenkiintoisen huivimallin parissa:


Novitan Polku -langan väri on nimeltään "mustajuuri" ja huivin koko on n. 140 cm x 60 cm.


Muotonsa ansiosta huivi asettuu mukavasti kaulan ympärille ja se on myös ihanan kevyt. Lankaa kului vain 66 grammaa. Malli oli niin mukava neuloa, että ostin saman tien langat toiseenkin huiviin!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Oliko sinulla ongelmia huivin aloituksen kanssa?
  Itse yrittelin sitä eilen iltamyöhällä, enkä tahtonut oikein ymmärtää koko aloitusta; onko 1. kerros oikea puoli vai nurja puoli mallissa? Saattoi tietty väsymykselläkin olla osuutta asiaan, kun ajatus ei oikein enää kulkenut :=). Lisäksi olen enimmäkseen tehnyt perinteisiä kolmiohuiveja, ylhäältä keskeltä tai kärjestä alhaalta, joten tämä on aivan uuden mallinen minulle. Ja lehden kuvasta ei kovasti ole apua huivin hahmotuksessa; sinulla on todella hyvä kuva huivista ja niin kaunis väri!!
  Terv. Pia

  VastaaPoista
 2. Hei!
  1. kerros aloittaa huivin oikean puolen, eli neulo viisi oikeaa silmukkaa. Itse takkusin ensin reunasilmukan kanssa, kun se on merkitty pisteellä ja ensin otin sen neulomatta, mutta tässä mallissa siis kaikki reunasilmukatkin neulotaan. Toivottavasti onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!Kiitos viestistäsi. Sain huivin alulle ja näyttäisi menevän niin kuin pitääkin. En täysin ole hahmottanut mitä jatkossa seuraa, mutta sileä keskikohta näyttäisi muotoutuvan pikkuhiljaa mallilleen. Mielenkiintoista tehdä; olen mahdottomasti tykästynyt Polku-langan väreihin, vaikka itse lankaa monet näyttävätkin blogimaailmassa mollaavan. Tiedä sitten miten käyttäytyy käytössä, koska tuntuu niin kovin pehmoiselta....Terv. Pia

   Poista
 3. Oi olipas todella sievä huivi :)

  VastaaPoista