keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tabletit

Ostin kirpparilta valtavan kartion karkeaa sinistä villalankaa tietämättä yhtään, mitä siitä tekisin. Myyjä kertoi tehneensä langasta shaaleja, mutta itse en omista kangaspuita, joten jotain muuta piti keksiä. No, tablettejahan ei talossa ole koskaan liikaa!Virkkaamisen aloitin ilman mallia, mutta viimeiset viisi kierrosta nappasin Juhannusruusu -maton ohjeesta. Lankaa on vielä PALJON jäljellä, joten lisää tabletteja saattaa olla tulossa!


Sain kivan haasteen SilmukatNurin -blogin Piritalta. Kiitos paljon! Nyt on sopivasti aikaa vastata kaikkiin yhteentoista kysymykseen, joihin Pirita halusi tietää vastauksen, joten tästä se alkaa:

1. Mikä on kiinnostavinta bloggaamisessa?
Bloggaan siksi, että muisti on lyhyt! Moni tehty käsityö jäisi unholaan, jos niitä ei jotenkin dokumentoisi. Tuttujen ja tuntemattomien blogiystävien kommentit ilahduttavat myös kovasti.

2. Mitä harrastat?
Kaikki harrastukseni löytyvät blogistani, eli käsityöt, tekstaus, kirpparit ja puutarhanhoito.

3. Oletko kotoilija?
Kyllä, ehdottomasti!

4. Kokkaatko mielelläsi?
Kyllä. Ruoanlaitto ei tosin aiheuta mitään suurempia tunteita, enkä katso "harrastavani" kokkailua! Kokkailun syynä on lähinnä nälkä! :)

5. Mikä on bravuuriruokasi?
Teen usein erilaisia uuniruokia. Broilerigratiini on yksi parhaista.

6. Mikä on haastavin käsityösi?
Musta kilpatanssipuku, jonka olen esitellytkin tässä blogissa. Puvun yläosan kirjailut veivät paljon aikaa. Toiseksi voisin mainita toppatakin, jonka pinta oli tilkkutyötä. Tein takin jo 1990-luvun alussa ja se on vielä tallella. Malli on valitettavasti niin aikansa elänyt, ettei sitä voi enää käyttää. Pitäisi kai tuunata se nykymuodin mukaiseksi!

7. Kerro ikimuistoisin käsityökokemuksesi (esim. kouluajoilta)?
En tiedä minkälaista ikimuistoista kokemusta kysyjä tarkoittaa, mutta muistan ala-asteen kässätunneilta tilanteen, jossa naapuripulpetin tyttö ompeli poskeeni. Hän kirjoi kuvioita vohvelikankaaseen ja yht´äkkiä pitkän langan päässä oleva neula roikkui poskessani. Terkut vaan Katariinalle! :)

8. Kierrätätkö?
Kyllä, kaikkea mahdollista!

9. Käytkö kirppareilla?
Siis kyllä, kyllä!! Yleensä noin kerran viikossa etsimässä aarteita ja pari kertaa vuodessa itse myymässä.

10. Mikä on suosikkivuodenaikasi?
Olen vilukissa, joten ehdottomasti lämmin ja aurinkoinen kesä.

11. Mitä odotat nyt kaikista eniten?
Joulua. En joulun vuoksi, vaan siksi, että maailmanmatkaajamme saapuu kotiin jouluksi.

Tämän haasteen sääntöihin kuului vielä uusien kysymysten laatiminen ja haasteen jatkaminen, mutta tällä kertaa jätän tähän. Kiitos vielä Piritalle!

 

1 kommentti:

  1. Hieno oivallus virkata tabletteja. Ovat vielä niin kauniitakin.

    VastaaPoista