torstai 18. syyskuuta 2014

Jättikukka ja uusi harrastus

Nappasin kuvan auringonkukastani. En millään vielä malta sitä kaataa (=sahata poikki), joten mitään virallisia mittaustuloksia en voi vielä kertoa.  :-)


Kukka alkaa kuitenkin selvästi jo nuutua, joten pian se on tehtävä! Kukan halkaisija ei ole mitenkään järisyttävän suuri, mutta mielenkiinnolla odotan, että saan mitata koko kasvin pituuden!

Aloitin alkukuusta aikuisten käsityön taiteen perusopinnot, eli Aiku-näppikoulun. Kolme kokoontumista on nyt takana ja voin kertoa, että "Tää on niin mun juttu!". Olen tosi innoissani! Uuttakin olen ehtinyt jo oppia, kun ensimmäiseksi aloitin tekemään lapasia koukkuamalla.


Perusopinnot kestävät peräti neljä vuotta, joten siinä ajassa ehtii oppia monenlaista uutta käsityön saralta!

3 kommenttia:

  1. Kasvattisi pää näyttä hipovan jo pilviä! Toivotan menestystä ja jaksamista opintojen pariin. Uskon, että olet innoissasi, niin minäkin olisin. En koskaan muista tarpeeksi ajoissa tuota opiskelua, että ehtisin tehdä ne ennakkotehtävät. Ja eihän se vielä takaisi oppilaaksi hyväksymistä, mutta olisin ainakin yrittänyt. Innolla ryhdyn seuraamaan, mitä kaikkea siellä opit.

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs tuo auringonkukka kasvoikin pitkäksi, upea!! :) Ja mukavaa,että oot tykänny oppinnoista- se on kyllä just sun juttu!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteistanne, Marle ja Riitta! Täällä opintoihin pääsi, kun vain ilmoittautui! Ei tarvinnut tehdä ennakkotehtäviä. Varmaan siellä teilläpäin, Marle, on enemmän tunkua kaikkiin opintoihin, kun väkeä asuu pikkuisen tiheämmässä, kuin täällä! :-)

    VastaaPoista