tiistai 6. kesäkuuta 2017

Tilkkupeitto

Kerroin jokin aika sitten tilkkupeittoprojektistani, joka on uinunut kaapissani vähintään toistakymmentä vuotta. Kun sain kaikki muut työt tehtyä ja Aiku-näpin tilkkuosiota oli vielä pari kertaa jäljellä, päätin vihdoin tekaista peiton valmiiksi.


Alkuperäinen suunnitelma muuttui matkan varrella jonkin verran, mutta lopputulos on nyt tässä! En ole tikannut aiemmin mitään suurempaa koneella ja tämänkin peiton aioin aluksi tikata käsin. Sain kuitenkin hurjaa kannustusta sekä opelta, että ryhmäläisiltä konetikkauksen suuntaan, joten uskaltauduin yrittämään. Kiitos rohkaisusta koko porukalle! Peitto olisi edelleen kesken, jos olisin pitänyt pääni tässä asiassa! Peiton koko on 92 cm x 78 cm. On tosi hyvä fiilis, että sain tämän vihdoin valmiiksi!

Aikuisten ja lasten Näppien kevätnäyttely on Seinäjoen Taidehallilla vielä 11.6.2017 saakka. Sieltä löytyy plastisesta massasta tekemäni linnan torni. Syksyllä alkaakin sitten perusopintojen viimeinen, eli neljäs vuosi. En usko, että maltan siihenkään lopettaa! Jos vain syventäviä opintoja aikuisille järjestetään, niin olen innolla ilmoittautumassa!

2 kommenttia:

  1. Ennemmin tai myöhemmin työt valmistuvat, varmaan muistat kuitenkin monien tilkkujen 'tarinan'. Kiva tuo kaksinkertainen kehys, yhdistää värit. Irmeli

    VastaaPoista
  2. VAU! Todella ihana ja pidän tuosta, miten olet nuo värit saanut menemään noin kauniisti.

    VastaaPoista