lauantai 19. elokuuta 2017

Riikinkukkoa ja muuta mukavaa

Käväisimme jokin aika sitten lounaalla Närpiössä sijaitsevassa Lind's Kök -nimisessä kasvihuoneravintolassa. Paikka oli superihana ja ruoka taivaallisen hyvää! Samalla reissulla päädyimme Kaskisiin ja tietenkin bongasimme myös paikallisen kirppiksen. Siellä vastaan tuli nostalginen punainen Arabian tv-setti, jossa on Raija Uosikkisen suunnittelema Riikinkukko-kuvio. Tämän setin muistan jo lapsuudesta. Meillä kotona oli sekä punainen, että sininen setti. Olisi kiva joskus vielä löytää tälle pariksi se sininenkin!


Erkkitapio Siiroisen keltaista Barokki-sarjaa olen täydennellyt hiljakseen, kun sopivia osia on löytynyt kohtuuhintaan. Barokki ei ole halutuimmasta päästä, joten osia saa melkein pikkurahalla. Kaapista löytyy myös väritöntä Barokkia, joka taitaa lähteä seuraavaksi kiertoon. Jostain täytyy malttaa jo luopua, ennenkuin astiakaappien hyllyt retkahtavat alas!


Löytyisikö apua tämän kasvin tunnistamiseen? Ojanpientareellamme nimittäin kasvaa kukka, jonka olen vuosia sitten nypännyt juuria myöten mukaani jostain parkkipaikalta. Upean oranssit kukat keikkuvat pitkän hontelon varren päässä. Kerro, jos tiedät tämän kasvin nimen!


4 kommenttia:

 1. Muistan tuon riikinkukon sinisenä:)

  VastaaPoista
 2. Kivan kuuloinen paikka ja hieno löytö! Ikinä ei tiedä mitä aarteita sitä vastaan tulee noilla kirppiksillä..Mukavaa viikonloppua sinne💕🌸

  VastaaPoista
 3. En ole tuollaista riikinkukkoa nähnytkään! Tosi ihana malli, kuvio menee kivasti.

  VastaaPoista
 4. Kyselemäni kukka on Oranssikeltano. Kiitos Katille tiedosta!

  VastaaPoista