sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Streliziat

Viikonloppuna oli Seinäjoella käsityömessut. Vietin siellä mukavan perjantaipäivän imien itseeni roppakaupalla ihanaa käsityön huumaa. Messut olivat aiempia vuosia laajemmat, kun Areenan B-halli oli nyt myös käytössä. Mitään kovin mullistavaa uutta ideaa en tällä kertaa messuilta saanut, mutta suuren määrän kankaita ja tarvikkeita kotiutin tälläkin kertaa.

Messuilla oli tänä vuonna kaksi käsityökilpailua. Osallistuin kilpailuun, jossa tuli suunnitella ja valmistaa seinätekstiili. Kilpailutyöni aiheeksi valitsin lempikukkani Strelitzian.


Streliziat tuovat mieleeni mukavat perheen kanssa tehdyt matkat ja etelän lämmön. Tähän työhön käytin kankaita, jotka työkaverini toi vuosia sitten Thaimaasta. Vain sinistä kiiltävää kangasta jouduin metsästämään. Viimein löysin SPR:n kirppikseltä satiinityynyliinan, jossa oli tarvittava sävy.


Tässä kaikki kilpailuun osallistuneet työt. Oma työni ei menestynyt, mutta oli mukava osallistua ja huomata, kuinka erilaisia seinätekstiilejä saatiin aikaan, kun materiaalia ja tekotapaa ei järjestäjien taholta rajattu mitenkään.

1 kommentti:

  1. Tuollaiset messut on aivan ihania ja varmasti antoisat! Tuo sinun työsi on upea♥ niin kaunis!! Mukavaa alkanutta lokakuuta♥

    VastaaPoista