sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Lisää tuftausta

Aiku-näpin perusopintojen viimeisinä iltoina päätin tehdä vielä toisen tuftaustyön. Hankin jokin aika sitten eteiseen uuden todella värikkään maton, joka kaipasi jotain yhtä voimakasta väriä lähelleen. Työn aiheeksi valitsin liljankukat.


Heitin aluksi ison kasan lankojani lattialle maton päälle ja valitsin mukaan ne värit, jotka sointuivat mattoon. Se kannatti tehdä, koska tämä pienehkö seinävaate on nyt aivan selvästi uuden maton kaveri! Tuftaustyön koko on vain 38 cm x 52 cm, koska työn on mahduttava eteisessä kahden oven väliseen tilaan ilman, että se näyttää siinä liian massiiviselta. Sain tähän työhön kulumaan taas paljon pieniä lankanyssyköitä varastostani.

Aikuisten käsityön taiteen perusopintojen neljän vuoden rupeama on kulunut kuin siivillä! Olen jo saanut esittää portfolioni ja nyt on jäljellä enää tilaisuus, jossa meille jaetaan todistukset. Olen niin tyytyväinen, että päätin lähteä mukaan näihin opintoihin! Olen oppinut paljon uusia taitoja ja saanut viettää keskiviikkoillat samanhenkisessä mukavassa porukassa. Kiitos kaikille ryhmäläisille ja opeille näistä vuosista!

1 kommentti: