lauantai 30. marraskuuta 2019

Pieniä juttuja

Pidän melko harvoin pipoja. Sen vuoksi niitä ei ole montaakaan kaappiini kertynyt. Nyt kuitenkin tuntui, että tahdon turkistupsupipon! Tässäpä tämä! Turkistupsun hankin Kaarakasta.

Neuloin pipon kaksinkertaisilla jämälangoilla, joten taas sain lankakoriini tilaa.
Pari muutakin pipoa on tullut syksyn mittaan neulottua.


Tässä pipossa on sama palmikkomalli, mutta paksummasta langasta neulottuna lopputulos on huomattavasti muhkeampi.


Viimeinen pipoista onkin vähän rempseämmän värinen. Vihreä lanka on heijastavaa.

Keittiöön olen tehnyt bambulangasta uusia tiskirättejä ja ommellut yhden kierrätyspannunlapun.Pannunlappu on ommeltu täysin loppuunkulutetusta olkalaukusta! Laukku on ollut lempparini niin kauan, että se kului kovassa käytössä puhki monesta kohtaa. En kuitenkaan malttanut hyvää tikattua kangasta heittää pois. Tuunasin kankaan vielä oranssilla tekstiilitussilla ja samanvärisellä ripustuslenkillä. Joku saattaa tunnistaakin, mistä laukusta kangas on peräisin!

4 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja kaikki! Olet kyllä niin taitava! Mukavaa alkavaa joulukuuta, tuokoon se mukanaan kaikkea ihanaa♥

  VastaaPoista
 2. Oikein herraskainen turkistupsupipo! Paksu lanka innostaa, syntyy nopeasti valmista ja hauskoja nuo heijastavat langat. Taitaa olla minullakin tuosta kankaasta olkalaukku! Kiva tuunaus oranssilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein tunnistit, olkalaukku oli Sulon nimikilpailusta voittamani. Käytin sitä päivittäin ja todella kauan sain siitä nauttia, ennenkuin oli pakko luopua!

   Poista