torstai 9. kesäkuuta 2016

3 x tunika

Katsoin kalenterista, että nyt on kesä. Ikkunasta tai lämpömittarista katsoessa sitä ei huomaa. Päätin kuitenkin, että tarvitsen kasan uusia lyhythihaisia tunikoita. Kaikki kolme on tehty samalla vanhalla kaavalla vain pieniä yksityiskohtia muuttaen.Kukallinen trikootunika on melkein mekon mittainen. Legginssien kanssa kuitenkin aion tätä käyttää.


Tämän kankaan olen ostanut monta vuotta sitten. Kangas on rypistymätöntä ja joustamatonta. Mallia muutin niin, että tein sivusaumoihin halkiot ja helmaan nauhakujan. Kangasta oli niin paljon, että sain siitä vielä irrallisen tuubihuivin. Muuten kaula-aukko on samanlainen kuin edellisessä tunikassa.


Tähän viimeiseen pienensin kaula-aukkoa huomattavasti. Helman tein yksivärisestä trikoosta, koska kuviollista kangasta ei ollut riittävästi. Kaikki kankaat ovat Eurokankaan palalaarista. Nyt kun kaikki tunikat ovat kuvattuina, huomaan vasta, että eipä nämä värit kovin kesäisiä ole. Ehkä pari iloisemman väristä pitäisi vielä tehdä!

1 kommentti:

  1. Hienoja tunikoita ja miten erilaisia kangasta vaihtamalla ja pienillä muutoksilla. Eikä nuo värit pahoja ole, jos tulee vaikka synkkää ja sateinen kesä. Ja onhan sitten syksyksi valmiina tummaa asua.

    VastaaPoista