keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kylttejä asuntomessutalon puutarhaan

Alkuvuodesta ystäväni kysäisi, voisinko tekstata puutarhakylttejä heidän uuden kotinsa puutarhaan. Innostuin asiasta välittömästi! Kylttejä syntyi lopulta tämän verran:


Suunnittelu lähti käyntiin ystävääni miellyttävän kirjasintyylin valinnasta. Tein pari arkillista mallikirjaimia, joista hän valitsi itselleen mieluisimman.


Sen jälkeen sain kasan talon ulkomaalilla valmiiksi pohjamaalattuja kylttejä, joihin tekstasin kasvien nimet valkoisella FolkArt akryylimaalilla. Joihinkin kyltteihin toivottiin lisäksi maininta kyseisen kasvin lahjoittajasta.Lisäksi toiveena oli muutama kivikyltti kasvimaalle. Kivet olivat saunan seinäkiviä ja hieman liian röpelöisiä tähän tarkoitukseen. Niihin oli mahdotonta tekstata siististi. Ehdotinkin jo kivien hautaamista ikiajoiksi, mutta puutarhaan nekin päätyivät! :-)

Olen todella iloinen, että sain olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tätä projektia! Nämä kyltit löytyvät siis Seinäjoen asuntomessujen messutalon nro 17 puutarhasta. Asuntomessut ovat avoinna 8.7.- 7.8.2016. Tervetuloa Seinäjoelle!

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeita! Jos ikänäni tarvitsen jonkin kyltin, tiedän kenen puoleen kääntyä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä saa ystäväsi olla ylpeä kun omistaa sinunlaisesi taiturin. Hienoja kylttejä! Katselin muitakin tekstauksiasi ja upeita olivat nekin. Kävin joitakin vuosia sitten muutaman kalligrafiakurssin ja tykkäsin kovasti. Siinäkin lajissa vain harjoitus tekee mestarin enkä pystynyt harjoittelemaan niin paljon että olisin ollut tyytyväinen tuotokseeni, lopetin:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä saa ystäväsi olla ylpeä kun omistaa sinunlaisesi taiturin. Hienoja kylttejä! Katselin muitakin tekstauksiasi ja upeita olivat nekin. Kävin joitakin vuosia sitten muutaman kalligrafiakurssin ja tykkäsin kovasti. Siinäkin lajissa vain harjoitus tekee mestarin enkä pystynyt harjoittelemaan niin paljon että olisin ollut tyytyväinen tuotokseeni, lopetin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi! Ymmärrän tuskasi, tässä harrastuksessa käy kuten monessa muussakin: mitä enemmän oppii, sitä selvemmin huomaa kuinka vähän osaa! Itse näkee jokaisen väärään suuntaan kallistuvan vedon niin silmiinpistävästi! Mutta joka tapauksessa tekstaus on niin mukavaa ja pikkutarkkaa puuhaa, joskin myös paljon aikaa vievää!

   Poista