sunnuntai 30. elokuuta 2020

Loppukesän tunnelmia

Kesä on kulunut vauhdilla, enkä ole paljoakaan kuluttanut aikaa käsitöiden parissa. Ainoastaan yhdet kesäisen ohuet villasukat olen saanut viime viikkoina valmiiksi.Viime syksyn käsityömessujen kangasostoksista oli vielä yksi vihonviimeinen pala jäänyt kaapin pohjalle muhimaan. Syynä oli lähinnä se, että totesin jo aiemmin tämän kankaan olevan hieman liian ohutta ja turhankin laskeutuvaa. Tekaisin siitä kuitenkin yläosan, mutta luultavasti tämä tulee käyttöön vain yöasuksi. Kukkakuviotkin ovat aika oudot, mutta kankaan väri kyllä miellyttää kovasti.
Viime viikon perjantaina oli Kalevan Navetan upeassa Hugo-salissa vihdoin juhlatilaisuus, jossa jaettiin todistukset kuuden vuoden ahkeroinnista meille AIKU-näppiläisille. Lopputöiden esittelytilaisuus pidettiin jo keväällä pienellä porukalla, mutta juhlaa ei silloin uskallettu ajatellakaan. Hieman on haikea mieli, kun opinnot päättyivät, vaikka toki harrastusta voi jatkaa muulla tavoin.
Varmaan arvasitkin, että lopputyöni aihe oli tietenkin tallukkaat!

2 kommenttia:

  1. Parhaimmat onnitteluni! Itse vasta aloitin viikonloppuna ja tähtäimessä sama todistus sitten joskus. Ihania tallukkaita. Olet tosi taitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja intoa Sinulle opintoihisi! Äkkiä se kuusi vuotta hurahtaa!

      Poista